Kozmetika

A szép bőr a nő legfőbb értéke. A mai rohanó, stresszes világban fokozott figyelmet, törődést igényel bőrünk szépségének, tisztaságának megőrzése. Kezelések során a precíz, alapos munkára és látványos eredményekre törekszem. A kezelések alatt halk relaxációs zene szól, hogy vendégeim testileg, lelkileg kipihenve távozhassanak a kozmetikából.
Kozmetikámban kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó Janssen termékekkel kényeztetem vendégeimet.

Janssen termékcsaládról

A Janssen cosmecentical csúcsminőségű, professzionális arc- és testápoló termékei egy új globális megközelítést képviselnek a modern bőrápolási technológiában. A cosmeticeutikal azt jelenti, hogy kombinálják a gyógyszerészeti és terápiás összetevőket- megteremtve agyúttal a környezetvédelmi szempontoknak- és ezen módszer oly módon ápolja a bőrt, hogy közben nem károsítja a test természetes egyensúlyát és védelmét.
A Janssen Cosmeceutical a gyógynövények és tengeri kivonatok egy új generációját egyesíti, egyetemben a biotechnológiai összetevők felhasználásával. A termékeket vezető német laboratóriumokban fejlesztették ki, amelyek között több készítmény hatóanyaga világszabadalom ( Desaron, Elhílin, Immucell…). A minőség állandó és garantált, így a termékek nemcsak a Német Egészségügyi Hatóságok törvényeinek, az Európai Unió előírásainak, hanem az USA és Japán illetékes szervei szabályzatainak is megfelelnek.

Paraffinos kézápolás

A paraffin viaszt már 5000 évvel ezelőtt is alkalmazták Indiában. Hatékonysága miatt napjainkban is fontos szerepe van a gyógyászatban. A gyógyhatású paraffin egy ásványi fehér olaj, amit nem csak orvosi célokra, hanem a kozmetikában, arc, láb és kézápolásra is használják. Paraffinos kézápolással segíthetsz kezeidnek, hogy fiatalosabbnak és egészségesebbnek tűnjenek. A bőr radírozása, fertőtlenítése és vitaminos krémmel való ápolása után kétszer, háromszor belemártjuk a kezet a meleg paraffinba, majd 20 percig dunsztoljuk. Ezután lehúzzuk a megkötött paraffint.
A gyógyhatású paraffin rendszeres használata optimális hidratálást, lágyságot ad, ezáltal fiatalítja a bőrt.

Tartós szőrtelenítés: SpectraQuattro IPL készülékkel

A SpectraQuattro erőteljes fényimpulzusa egyedülálló módon a fényhullámhossz, energiasűrűség és impulzusidő optimális kombinációja segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A kibocsátott fényenergia a szőrszál és a szőrtüsző pigment tartalmába elnyelődik, és átalakul hőenergiává. Az anagén fázisban lévő szőrtüszők a hőenergia hatására semlegesítődnek.

Fülbelövés

INVERNESS steril, hypoallergén, biztonságos füllyukasztó rendszerrel. Hang és fájdalommentes belövés, divatos fülbevaló választékkal.

Mezoterápia I.

A mezoterápia nagyjából fél évszázados múltra visszatekintő kozmetikai és orvosesztétikai eljárás. Lényege, hogy 100%-an steril hatóanyagokat juttatunk, valamilyen tűszúrásos vagy tű szúrás nélküli gépi technológiával közvetlenül a mélyen fekvő, élő szövetstruktúrába. A bejuttatott anyag orvosi tisztaságú koncentrátum, mely mindenféle tarósítószer-, illatanyag- és szinezék mentes. Újdonságnak számító orvos-kozmetikai eljárás a tű nélküli mezoterápia vagy más néven az elektroporáció. E készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével, úgynevezett virtuális csatornákat nyit meg a bőrön, lehetővé téve az analtikus tisztaságú hatóanyagok áramlását a bőr mélyebb rétegeibe.. A kezelés kellemes, nyugtató masszázs élményhez hasonlítható. A kezelés eredményeképpen egészségesebb, rugalmasabb, fiatalosabb bőrképet kapunk.

Mezoterápia II.

A virtuális mezoterápia nagy előnye, hogy gyakorlatilag teljesen veszélytelen és fájdalommentes eljárás. Az eredményessége már az első kezelés után megmutatkozik.

Alkalmazható:
• Bőrfiatalítására, feszesítésére
• Zsírbontásra
• Stria kezelésére

Ellenjavallat:
Bőrfertőzés, terhesség, epilepszia, szívritmusszabályzó (pace-maker), lázas állapot, súlyos belgyógyászati betegségek

Gyémántfejes mikrodermabrázió I.

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek folyamatosan a bőr felszíne felé vándorolnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak hámlás formájában. Sajnos ez a hámlási folyamat sok estben nem megy végbe ilyen tökéletesen. Egyes bőrproblémák, zsíros bőrtípusok velejárójaként, öregedő bőr esetén a hámlási folyamat lelassul, a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot, azáltal, hogy eltávolítja az elhalt sejteket, így jelentősen felgyorsítva az új, friss bőrsejtek kialakulását. Frissebb, egészségesebb bőrképet kapunk.
A kezelés többszöri megismétlésével, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok, hegek.
A mikrodermabrázió önmagában is eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés. Emellett a kezelést követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel az elhalt felső hámréteg nem akadályozza bejutásukat. Nagy mértékben fokozza a tű nélküli mezoterápia (elektroporáció), iontoforézis, ultrahang stb. hatékonyságát.

Gyémántfejes mikrodermabrázió II.

Alkalmazható:
• Látható apró ráncok csökkentése
• Szürke, egészségtelen bőrszín
• Napfény, UV sugarak általi károsított bőr
• Öregedési foltok megelőzése és kezelése
• Bőr előkészítése orvoskozmetikai eljárásokra (pl.: mezoterápia)
• Hiperkeratózis
• Akne okozta sebhelyek
• Májfoltok
• Finom vonalak, ráncok
• Miteszerek
• Zsíros bőr, tág pórusok csökkentése
• Felszíni keloid
• Hízási csíkok, striák
• Előkezelés bőrmegújítás és hámlasztás előtt
• Bizonyos krémek és olajok használata előtt, hogy segítse azok felszívódását
Ellenjavallt:
• Nyáron a fokozott UV-sugárzás miatt pigmentálódhat a bőr
• Akne, ekcéma, és egyéb a bőr gyulladásos, fertőző állapotai esetén
• Lázas állapot, betegségek, cukorbetegség
• A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek (pl.: Roacuttan) szedése esetén